(Poistunut julkaisusta)

Lounasravintolan työntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme kuopiolaiseen lounaskahvilaan nohevaa ja näppärää työntekijää.

Töitä on  maanantaista perjantaihin aluksi n. 4 h/pv, myöhemmin mahdollisesti täysipäiväisesti asiakkaamme tarpeen mukaan.

Eduksi on alan koulutus tai työkokemus ravintolankeittiön töistä. Mutta asenne työntekoon kiireessäkin on tärkeintä!

Hygieniapassi on pakollinen.Palkkaus MaRa TES mukaan.


Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä ja kestävät ainakin vuoden loppuun.

Jos olet reippaalla otteella ja iloisella mielellä työskentelevä tekijä, joka pitää vaihtelevista työtehtävistä ja -tilanteista, ilmianna itsesi ja jätä hakemus oheisen linkin kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja ark. 8-16,

Susanna Koponen, puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.