(Poistunut julkaisusta)

Lounasravintolan puhtaanapito työntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haemme lounaskahvila Pian Herkkuhetkeen nohevaa ja näppärää tiskaajaa/siivoojaa.

Lounasravintolan maine herkullisesta ruoasta seisovassa pöydässä runsaine salaattipöytineen on kiirinyt ja Pia tarvitsee lisäkäsiä avuksi siistimiseen maanantaista perjantaihin.

Eduksi on alan koulutus tai työkokemus ravintolankeittiön siivous töistä. Mutta asenne työntekoon kiireessäkin on tärkeintä!

Hygieniapassi on pakollinen.Palkkaus MaRa TES mukaan ja töitä vähintään 4 h/pv arkisin.


Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä ja kestävät alustavasti elokuun loppuun.

Jos olet reippaalla otteella ja iloisella mielellä työskentelevä tekijä, joka pitää vaihtelevista työtehtävistä ja -tilanteista, ilmianna itsesi ja jätä hakemus oheisen linkin kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi.

Yhteydenotot ja hakemukset ainoastaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. 

Lisätietoja ark. 8-16,

Susanna Koponen, puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.