(Poistunut julkaisusta)

Lounasravintolan keittiömestari, Share Company Oy
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Uusia haasteita - avautuvan lounasravintolan keittiömestariksi Ruoholahteen!

Share Company
yhdistää 13 persoonallista yritystä yhdeksi kokonaisuudeksi. Sama palvelu ja asenne löytyvät kaikissa, vankalla ammattitaidolla varustettu ravintola-alan yritys, joka on tunnettu sekä pienien idyllisten kotona järjestettyjen tilaisuuksien hoitamisesta että isommista banketeista ja ravintolapalveluiden pyörittämisestä. Täällä kaikki tehdään laadukkaasti ja tuotteet ovat alusta loppuun itsevalmistettuja. Positiivinen asenne ja palvelualttius asuu meissä kaikissa ja se välittyy aina asiakaskohtaamisissa. 

---------- 

Etsimme kokenutta konkaria, keittotaidon mestaria eli tuttavallisesti keittiömestaria Ruoholahteen avautuvan lounasravintolan sykkeeseen. Työajat ovat poikkeuksellista herkkua ravintola-alalle. Olemme avoinna ma-pe, joten työajat sijoittuvat pääosin aamu- ja päivävuoroihin.


---------- 

Toivomme, että sinulle mesun hommat ovat jo tuttua hommaa. Hallitset kaikki keittiön kannalta tärkeät tehtävät, kun omat taskusi ja johdat joukkojasi innostavasti ja kannustavasti kovienkin kiireiden keskellä. Kehität ravintolan toimintaa jatkuvasti eteenpäin ja hurmaat asiakaskuntasi aina uudestaan.


---------- 

Tarjoamme
- Päiväpainotteista työtä mukavassa ravintolaympäristössä.
- Share Companylla sinua odottaa kivat työkaverit, monipuolinen työkenttä, jossa varmasti opit uutta ja mahdollisuus saada omaa ammattitaitoa esille ja hyödyntää osaamistasi myös muissa toimipisteissä.

Palkkaus

Palkka sopimuksen mukaan. Työt alkavat elo-syyskuun aikana.


---------- 

Lisätietoja

Yhteydenpidon ja esihaastatteluista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut.
Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä, täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si.


Hakuaika päättyy 19.7.2020


---------- 

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli herää kysyttävää tai sinulla on hakemukseesi lisättävää.
Tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen:

mika.hirvinen@eezy.fi
juho.naumanen@eezy.fi

Kesäisin terveisin,
Eezy Henkilöstöpalvelut

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.