(Poistunut julkaisusta)

Lounasravintolan kassatarjoilija, Pitäjänmäki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelutaitoista kassatarjoilijaa lounasravintolaan Pitäjänmäkeen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua, edustustarjoilua ja kassatyötä mukavassa työporukassa.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä ja kassalla työskentelystä. Lisäksi toivomme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme myös alalle sopivaa koulutusta. Tärkeintä kuitenkin on, että pystyt työskentelemään kiireessä ja olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. 

Työvuorot ovat arkipäivisin porrastetuissa vuoroissa klo 6.00-18.00 välillä. Sopii siis hyvin viikonloppuvapaista nauttiville työntekijöille.

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta tai lähettämällä palkkatoiveesi ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tii.moltsi@rtkpalvelu.fi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.