(Poistunut julkaisusta)

Lounasravintola-kokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

"Makuja Suomesta ja maailmalta"

Meille maistuva ruoka on sydämen asia. Siksipä se valmistetaan itse joka päivä tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Ruoissa maistuu lämpimät maut maailmalta suomalaiseen makuun sopeutettuna. Meillä käytetään mausteita ja raaka-aineita, jotka tekevät sinulle hyvää.

Haemme asiakkaallemme Ravintola Galleria Oy:lle kasvun avuksi kivenkovalla asenteella ja hurtilla huumorilla varustettua lounasravintola-kokkia!

Tulet työskentelemään osana tiivistä työyhteisöä monipuolisissa tehtävissä. Sinulta odotetaan valmiutta tarttua epäröimättä jokaiseen lounasravintolan toimeen - aina tiskauksesta ruuan valmistukseen - samalla taaten mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Pääset itse vaikuttamaan kirjavaan ja vaihtelevaan ruokalistaan ja täten osaltasi mahdollistamaan asiakkaille matkan läpi makujen maailman.

Jos olet ravintola-alan koulutuksella varustettu rempseä tekijä, joka ei pelkää hektistä työympäristöä, saatat olla juuri etsimämme tekijä! Luovuus, kokemus lounasravintolassa työskentelystä sekä catering- ja konditoria-alan tuntemus luetaan hakijan eduksi. Voimassa oleva hygieniapassi on vaatimus.


Työ on alkuun osa-aikaista mahdollisuudella täyteen viikkotuntimäärään myöhemmin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-14 välillä, mutta joustavuutta edellytetään. Palkkaus MaRaVa TES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

...ja olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi).

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi