(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokkia Sodexon ravintolaan Espooseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Hyvä ruoka on nautinto joka tuo laatua arkipäivään. Intohimomme on valmistaa herkullista ruokaa terveellisiä makutottumuksia kunnioittaen.

Kehitämme ravintolapalveluita keräämällä asiakastietoa, tutkimalla trendejä ja testaamalla suunnitteilla olevia konseptejamme, jotta ravintoloissamme olisi helppoa asioida ja herkullisen ruoan lisäksi asiakkaamme saisivat elämyksiä kaikille aisteilleen. Hyödynnämme kansainvälistä osaamistamme ja seuraamme aktiivisesti alan trendejä kehittääksemme myös tulevaisuuden ravintolapalveluja.

Sodexo Midpoint etsii kokkia jonka käteen mahtuu isompikin kauha ja joka hallitsee herkullisen ja terveellisen ruuan teko taidon. Olet myös valmis työskentelemään asiakkaiden edessä valmistamassa eksoottisia wokruokia, grillaamaan mehevät pihvit ja paistamaan rapeat pizzat. Ravintolassa käy n. 1000 asiakasta päivässä joille valmistat päivän tärkeimmän aterian.

Sinulla on kokemusta jo lounasruokien valmistamisesta ja hallitset suomen- ja englanninkielen. Työ on vakituinen 37,5 h/vko. Laita hakemus pikimmiten koska haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: Lounaskokki, Englannin kieli