(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme asiakkaallemme pikaisesti lounaskokkia vilkkaaseen työympäristöön.

Työ on alkuun loman tuurausta ja jatkossa työtä on tarpeen mukaan kiireaikoina, mahdollisesti pidempäänkin.

Työt sisältävät pääasiassa ruuanvalmistus- ja keittiötöitä, joten aiempi kokemus niistä on hakijalle eduksi.
Lisäksi tehtävässä toimitaan tarvittaessa myös salin puolella kassatöissä, joten asiakaspalvelualttius ja aiempi kassakokemus on plussaa.

Työt sijoittuvat maanantai-lauantai päiville.

Hygieniapassi vaaditaan.

Jos olet etsimämme ripeä ja ahkera keittiöpuolen ammattitekijä, niin jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valittu tekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi. Palkkaus elintarvikealan TES mukaisesti.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.