(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki (Ylöjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Etsimme nyt lounaskokkia pitkäaikaiseen työsuhteeseen lounasravintolaan Ylöjärvelle. Työympäristö on viihtyisä ja tekniikka tätä päivää. Ruokalista on monipuolinen ja arvostettu. Työyhteisö on ammattitaitoinen, reilu ja reipas. Työtä tehdään kahdessa vuorossa - aamu ja ilta. Työaika on 37.5 h/vko. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja työtä on tiedossa toistaiseksi. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työsuhde on tarkoitus vakinaistaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan monipuolista osaamista, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja aktiivista työotetta. Lounasruokien valmistamisen lisäksi tehtävään kuuluvat myös pizzan ja vitriinituotteiden valmistaminen,tuotteiden esillepano, asiakaspalvelu ja seuraavan päivän osalta tarvittavat esivalmistelutehtävät. Toivomme hakijalta vähintään vuoden kokemusta lounaskokin tehtävistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.