(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki, Veljekset Keskinen
Veljekset Keskinen/Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2017
Veljekset Keskinen Oy on Tuurissa sijaitseva kyläkauppa, joka on nimetty niin myynniltään, valikoimaltaan kuin pinta-alaltaankin Suomen suurimmaksi tavarataloksi. Se lasketaan myös erääksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, sillä vierailijoita kyläkaupassa käykin vuosittain n. 6 miljoonaa.

Nyt etsimme asiakkaallamme Veljekset Keskiselle lounaskokkeja ravintola OnnenKiveen!

Toivomme hakijoilta alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta. Keittiötyö on sinulle tuttua, osaat loihtia maittavia lounasruokia useammalle sadalle Onnenkiven asiakkaalle. Olet tottunut työskentelemään kiireen keskellä ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Tarjoamme työntekijöille keskimäärin 102h / 3 viikossa töitä kesän ajalle. Työt alkavat kesäkuun puolivälistä jatkuen elokuun puoliväliin saakka. Hyvin työssä pärjäävillä mahdollisuus jatkaa töitä vielä kesän jälkeen.

Autamme tarvittaessa asumisjärjestelyiden kanssa.

Laitahan pikaisesti hakemusta meille, mikäli kesän suunnitelmat ovat vielä avoinna. Aloitamme työhaastattelut jo haun aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Muistathan vinkata tästä upeasta mahdollisuudesta myös kaverillesi!

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!