(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki Ramboll, Espoo
Compass Group Finland Oy / Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Haemme lounaskokkia maaliskuussa aukeavaan Compass Groupin ravintola Rambolliin.

Compass Groupin uusi ravintola Ramboll Espoossa etsii lounaskokkia. Nyt on mahdollisuus työllistyä täysin uuteen lounasravintolaan. Etsimme yhteistyötaitoista, oma-aloitteista ja kokenutta keittiöalan ammattilaista joka ei pelkää haasteita.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 6.30-16.00 ja tarjolla on vakituinen työsuhde Compass Groupin kirjoilla. Työt alkavat jo helmikuussa ja ravintola aukeaa maaliskuussa.

Compass Group Finland Oy toimii valtakunnallisesti käsittäen yli 60 ravintolaa, joissa työskentelee reilut 300 työntekijää. Lisäksi huolehdimme muutaman asiakasyrityksen tukipalveluista, kuten vastaanotto-, puhelinvaihde-, välipala-/kahvi-automaatti- ja siivouspalvelut. Ruokapalveluiden sektorilla käytämme Eurest – liiketoimintabrändiä. Emoyhtiömme Compass Group PLC toimii maailmanlaajuisesti yli 50 maassa, yli 50 000 toimipaikassa, työllistää yli 500 000 työntekijää ja valmistaa päivässä yli 5 miljardia ateriaa.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, lähetä hakemuksesi heti!

--

Tervetuloa viettämään kanssamme ravintola-alan ystävänpäiväetkoja!

Ravintola-ala on kuumempi ja trendikkäämpi kuin koskaan – ja pullollaan mahdollisuuksia!

Järjestämme ravintola-alalla työskenteleville ja alan mahdollisuuksista kiinnostuneille rennon ystäväpäivätapahtuman 14.2.2019. Tule ystäviesi kanssa tunnistamaan ja tunnustamaan rakkautesi alalle! Tsekkaa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan: https://www.barona.fi/rakkaudesta-lajiin

--