(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki Niskaan, Vaasa
Niska Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Haemme uuteen avattavaan Niskaan lounaskokkia! Tarjoamme täydet tunnit ja työaika on arkisin päiväsaikaan. Näitä mahdollisuuksia ei usein tule vastaan, joten pistä hakemus heti tulemaan!

Mitä?

Niska on ahvenanmaalaiskokki Michael Björklundin kehittämä ravintolakonsepti, joka tarjoaa peltileipää eli pizzaa ahvenanmaalaisittain. Niska Vaasa tarjoaa peltileipien lisäksi myös lounasaikaan kotiruokaa, pöytiintarjoiltuina annoksina. Ruoka on valmistettu tuoreista ja korkealaatuisista raaka-aineista.

Kenelle?

Etsimme joukkoon ammattitaitoista ja iloista kokkia, jolla on jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai alan koulutusta. Niskan yrityskieli on ruotsi, mutta ei haittaa vaikka oma ruotsinkieli on vähän ruosteessa.

Milloin?

Työt alkavat 8.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Työaika on ma-pe 09:00-16:30. Tunteja tarjoamme 112,5h/3vko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Työsuhde solmitaan alkuun työntekijän ja Baronan välillä.

Miksi?

Tartu mahdollisuuteen tulla osaksi mahtavaa Niska-porukkaa. Tässä työssä yhdistyy kokin kaikki unelmat: saat pitää illat ja viikonloput vapaina samalla, kun saat nauttia ruuanlaitosta korkealaatuisilla raaka-aineilla.

Paikka täyttyy heti oikean henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pian! Lisätietoja saa numerosta 010-8500840 tai osoitteesta vaasa@barona.fi