(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki, Muurame Golf
Muurame Golf

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Haemme asiakasyrityksellemme Muurame Golfin klubikahvilaan tulevalle golfkaudelle ammattitaitoista LOUNASKOKKIA.

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutena on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Klubikahvilan kokin toimenkuvaan kuuluu myytävien vitriinituotteiden sekä mm. leivonnaisten, päivittäisen lounaan sekä ruoka-annoksien valmistus, asiakaspalvelu, klubin siisteydestä huolehtiminen sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät.

Toivomme sinulta iloista ja huumorintajuista asiakaspalveluasennetta, reipasta ja jämäkkää otetta työhön, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta naamalta.

Edellytämme sinulta hygienia- ja anniskelupassia, aikaisempaa työkokemusta ravintolatyöskentelystä.
Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen mielekkään työn lisäksi. Arvostamme valmiuttasi työskennellä koko kauden ajan.

Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on noin neljä kilometriä.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi meille, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän Asiakkuuspäällikkö Anu Ilvonen, 040 140 2201, anu.ilvonen@go-on.fi.