(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki liikenneasemalle, Vantaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakkaallemme lounaskokkia Vantaalle (liikenneasema).


Nyt haemme mukavaan ja tiiviiseen työyhteisöön uutta työntekijää. Uuden kokin työajat tulevat olemaan päiväpainoitteisia, mutta satunnaisesti voi olla iltavuorojakin, joten jonkin verran joustoa toivomme. Työtunteja tulee olemaan 30-40h/vko.

Liikenneasemalla tarjoillaan lounasta joka arkipäivä ja sen lisäksi tarjolla on muitakin ruokavaihtoehtoja asiakkaille, joten monipuolisesti pääsee tekemään erilaisia ruokia tässä tehtävässä.


Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta samankaltaisesta työstä. Ja mikäli sinulla on suoritettuna työtä tukeva tutkinto, katsomme sen eduksi. Hygieniapassi tulisi löytyä. 


Etsimämme työntekijä on oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, huolellinen ja omaa hyvän asenteen työntekoa kohtaan. 


Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta.

Palkkaus menee työehtosopimuksen mukaan ja aiempi osaaminen sekä ammattitaito otetaan huomioon. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä, heidi.yrja@nordic.fi.


Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.