(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Sinuhe on perheyritys, jonka päätoimialoja ovat leipominen ja suurkeittiötoiminta. Sinuhen leipomot sijaitsevat Lahdessa ja Kouvolassa, jossa on myös Sinuhen omistuksessa oleva Koivulan Leipomo Oy. Sinuhella on Lahdessa myös kaksi kahvilaa, delipiste sekä kolme lounaskahvilaa. Sinuhen menestys kautta aikojen on perustunut parhaiden raaka-aineiden käyttöön sekä aktiiviseen tuotesuunnitteluun. Myös tuoreus maun ohella on aina ollut tärkeää meille. Lisätietoja www.sinuhe.fi
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Sinuhe Oy:lle Lounaskokkia vakituiseen työsuhteeseen Lahteen. 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä vastaat lounasruoan valmistuksesta Lahden Vuoripojankadun suositussa lounasravintolassa. Loihdit noutopöydän tarjoilut tuoreista raaka-aineista ja työsi tuloksesta pääsee nauttimaan päivittäin reilut parisataa asiakasta. 

Toivomme sinulta 

  • Ravintola-alan koulutusta sekä työ- tai harjoittelukokemusta alalta
  • Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön
  • Tiimityötaitoja ja positiivista asiakaspalveluasennetta
  • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme Sinuhe Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kotimaisen perheomisteisen yrityksen palveluksessa. Itse valmistettu ja laadukas kotiruoka sekä lounaan yhteydessä tarjottavat oman leipomon tuotteet ovat lounasravintolan tunnetuksi tulleita tavaramerkkejä. Tarjoamme sinulle säännöllisen työajan ja työtä tehdään arkisin (ma-pe) klo 6:30-14:00. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi Arkisin klo 8-16. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi