(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki Kouvolaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Etsimme syksyksi ammattitaitoista lounaskokkia asiakkaallemme Kouvolaan. Työvuorot ovat aamu- ja päiväpainotteisia. Töiden aloitus on elokuussa ja töitä on tarjolla pääosin arkisin.

Lounasaika ja vatsa jyllää, siispä syömään mars! Kellon lähestyessä ruoka-aikaa Kouvolan nälkäinen väki suuntaa kohti tiettyä ravintolaa, jonka lounaskokki loihtii luotettavien lähteiden mukaan lähipitäjän parhaat pöperöt. Oletko sinä se, jonka ruokien pariin toimistojen väki ja opiskelijat iloitsevat taas pääsevänsä?

Lounaskokin päivä koostuu arkipäivän rutiineista, tärkeimpänä työnä on valmistaa maistuvaa ruokaa asiakkaille. Toivomme, että sinulta sujuu myös asiakaspalvelu ja salin puolen tehtävät tarvittaessa. Tässä työssä pääset työskentelemään nykyaikaisessa työympäristössä ja mukavassa työporukassa. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta ja reipasta asennetta työntekoon. Lisäksi tarvitset aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tulet työskentelemään Baronan työntekijänä. Työsuhde on kokoaikainen määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tarvitset tehtävään hygieniapassin ja salmonellatodistuksen. Palkka sovitaan kohdilleen vastaamaan osaamistasi. Liitäthän hakemukseen tarvittavat todistukset.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus varmistaa syksyn työpaikka hyvissä ajoin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 8-16.