(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki, Kontiotuote Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Kontio on maailman suurin ja johtava hirsitalovalmistaja.
Vuosikymmenien menestykselle on vain yksi tae - tyytyväiset asiakkaat - ja tätä
asiakkaamme tahtoo vaalia jatkossakin. He saavat kiitosta erityisesti laadukkaista
tuotteista, vahvasta arkkitehtuuriosaamisesta, kilpailukykyisistä hinnoista sekä
laajasta talo-, huvila-, sauna- ja piharakennusmallistosta.

Haluatko Sinä hankkia omat tyytyväiset asiakkaat KOKKItoiminnallasi Kontion keittiöstä käsin?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi lomitusten muodossa.
Aluksi viikolla 15 ja jatkossa työsuhde jatkuu toukokuusta elokuulle.
Tehtävään perehdytetään hyvin viikolla 14, Pääsiäisen jälkeen eli 3.4. alkaen.

Työ on itsenäistä, yksin työskentelyä. Tehtäväsi on loihtia herkullinen lounas 50 henkilölle.
Leivot myös asiakkaiden päiväkahville kakkua tai pullaa. Toimit myös helpossa asiakaspalvelussa, missä rahankäsittelyn osaamista ei vaadita eikä tarvita.
Työaikasi keskittyy klo 6-13.30 ajalle, mutta työajoissa voidaan myös vähän joustaa.

Edellytämme sinulta:
- kokkikoulutusta
- keittiöpuolen työkokemusta
- vastuullisuutta
- ripeyttä
- itsenäiseen työhön kykenevää

Tarjoamme sinulle:
- mukavan työtehtävän
- peusteellisen perehdytyksen
- mukavat vakioasiakkaat
- mahdollisuuden jatkossakin lomituksiin

Lisätiedot: Pirkko Tieva-Korhonen, pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi, 045-6707 423

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti
sekä liitä CV ja suosittelijasi hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat
ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.