(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki / keittiöalan osaaja
Helsingin seurakuntayhtymä, Kannelmäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Lähde mukaan Länsi-Helsingin alueen seurakunnissa toteutettavien yhteisöruokailujen kehittämiseen! Etsimme keittiöalan osaajasta uutta työtoveria määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun asti.

Haettava tehtävä on projektihanke, joka on parhaillaan muotoutumassa ja kaipaammekin Sinua mukaan tuomaan keittiöalan ammattilaisen näkökulmaa yhteisöllisten ruokailujemme toteuttamiseen. Työ muotoutuu yhteistyössä seurakuntien diakonian monipuolisessa auttamistyössä mukana olevien työntekijöiden sekä vapaaehtoisten kesken.

Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja perustuu ainakin neljän seurakunnan (Kannelmäki, Pitäjänmäki, Haaga, Munkkiniemi) alueella toimivissa keittiöissä työskentelyyn lounaan valmistuksen merkeissä. Lisäksi työhön liittyy hävikkiruoan mahdollisimman suurta hyödyntämistä, joten luovuutta tarvitaan. Auto on välttämätön työn liikkuvuuden lisäksi myös lounaan valmistuksessa käytettävien elintarvikkeiden hankkimisen vuoksi. Ruoan hankkimisessa, ruoan valmistuksessa ja tarjoilemisessa on mukana vapaaehtoisia keittiötyöntekijöitä, joten hyvät yhteistyötaidot sekä ohjausvalmiudet ovat tehtävässä avuksi. Työhön liittyy mahdollisesti myös sunnuntaityöpäiviä.

Yhtenä ajatuksena on myös, että tehtävässä saattaa olla tarvetta myös jonkinlaisten ruokakurssien järjestämiselle, joten ravitsemusosaamisesta ja opetuskeittiökokemuksesta on hyötyä tehtävässä. Hygieniapassi on hyvä olla suoritettu.

Työpaikan rekrytointi toteutetaan Kannelmäen seurakunnan toimesta. Haethan paikkaa pian, sillä työt alkavat mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa. Vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen jukka-pekka.vaittinen@evl.fi.