(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokki henkilöstöravintoloihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Lounasaika ja kurniva vasta, siispä syömään mars! Kassatarjoilija, lounasajan pelastaja, varmistaa että nälkäiset saavat murua rinnan alle ja kruunaa ruokailuhetken ystävällisellä hymyllään. Oletko sinä se oikea?

Etsimme LOUNASKOKKEJA työskentelemään päivä- ja aamuvuoroissa monipuolisissa lounasravintoloissa (asiakasyrityksissämme) Porvoon alueelle.

Sovit tähän työhön kuin nakutettu jos ravintolan perustoimintojen lisäksi olet oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. Toivomme, että sinulta löytyy halua joustavaan työskentelyyn ja hyppäät ongelmitta uusiin ympäristöihin.

Työtehtäväsi on lounaskokin arkipäivän rutiinit sekä valmistaa maistuvaa ruokaa henkilöstöravintolan asiakkaille. Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Katsomme eduksi jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta rakentaa työvuorolistasi aivan itse keikkatyöntekijänä tai tarttua pidempään määräaikaisuuteen, jolloin työskentelet samassa paikassa pidemmän aikaa. Ensimmäiset aloitukset ovat jo elokuussa ja töitä on tarjolla arkisin, maanantaista perjantaihin.

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin, niin katsotaan, millaisia työmahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi