(Poistunut julkaisusta)

Lounaskokkeja pääkaupunkiseudulle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Lounasaika ja vatsa jyllää, siispä syömään mars! Kellon lähestyessä ruoka-aikaa pääkaupunkiseudun nälkäinen väki suuntaa kohti tiettyä ravintolaa, jonka lounaskokki loihtii luotettavien lähteiden mukaan lähipitäjän parhaat pöperöt. Oletko sinä se, jonka ruokien pariin toimistojen väki ja opiskelijat iloitsevat taas pääsevänsä?

Haemme LOUNASKOKKEJA työskentelemään päivä- ja aamuvuoroissa monipuolisissa lounasravintoloissa (asiakasyrityksissämme) pääkaupunkiseudulle.

Tämä homma on taatusti sinun heiniäsi, jos omaat ravintolan perustoimintojen osaamisen lisäksi oma-aloitteisuutta, intoa työtäsi kohtaan ja erinomaiset yhteistyötaidot. Toivomme, että sinulta löytyy keikkailuun sopivaa joustavuutta ja kykyä hyppäämään ongelmitta uusiin ympäristöihin.

Työtehtäväsi on lounaskokin arkipäivän rutiinit sekä valmistaa maistuvaa ruokaa henkilöstöravintolan asiakkaille. Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta rakentaa työvuorolistasi aivan itse. Työt alkavat heti ja töitä on tarjolla arkisin, maanantaista perjantaihin.

Pelasta nälkäiset asiakkaat ja hae ennen kuin on liian myöhäistä!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi