(Poistunut julkaisusta)

Lounaskahvila-/grillimyyjä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

LOUNASKAHVILA-/GRILLIMYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme hygieniapassin omaavaa LOUNASKAHVILA-/GRILLIMYYJÄÄ kesätöihin Kemi-Tornio talousalueelle.

Toivomme Sinulla olevan alan työkokemusta. Olethan reipas ja tunnollinen sekä pidät asiakaspalvelusta. Työnkuvaan kuuluu grillituotteiden valmistus, myynti sekä lounastuotteiden esillelaitto ja muut alaan kuuluvat työtehtävät. Joustavuus työaikojen suhteen on välttämätöntä. Työaika ajoittuu klo 8.00 - 20.00 väliselle ajalle.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi www.vps.fi sivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.