(Poistunut julkaisusta)

Lounas- ja edustuskokki ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme KOKKIA uuden asiakkuutemme henkilöstöravintolaan Helsingin ydinkeskustaan. 


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä henkilökunta osallistuu palveluidemme kehittämiseen.


Tehtävässä vastaat lounasruoan sekä monipuolisten edustustarjoilujen valmistuksesta yhdessä muun keittiötiimin kanssa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville aamuvuoroon, mutta satunnaisesti töitä voi olla myös ilta-aikaan ja viikonloppuna ennalta sovitusti. 


Menestyt tehtävässä mikäli sinulla on kokin koulutus ja vankka osaaminen vastaavista tehtävistä. Tarvitset erinomaisten tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että suhtaudut ruokaan intohimoisesti ja olet kiinnostunut kehittämään tarjottavia ruokia uusien trendien myötä. 

Tule kanssamme rakentamaan ravintolakokemusta asiakkaallemme ja osaksi tiimiä, joka toteuttaa ISS:n visiota tulla maailman parhaaksi palveluyrityksesi suurella sydämellä ja 110 prosenttisesti joka ikinen päivä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja tehdä töitä innostuneessa ympäristössä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Tutustu täällä lisää ammattilaisiimme ja anna meidän vakuuttaa sinut. 


Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 10.11.2019 oheisen linkin kautta. Työn on määrä alkaa loppuvuodesta 2019. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -