Lounais-Suomen Taxidata Oy - Tilaustenkäsittelijä
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Työ missä: "vain ääni ratkaisee"


Vahvistamme tiimiä ja etsimme reippaita ja motivoituneita TILAUSTENKÄSITTELIJÖITÄ vakituiseen työsuhteeseen täydentämään Lounais-Suomen Taxidata Oy:n asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään taksikeskuksen asiakaspalvelutehtävien parissa.


Taksinvälityspalvelu on toiminnassa 24/7. Työssä vaaditaan siis valmiutta toimia 3-vuorotyössä. Työaika on vähintään 120h kuukaudessa ja työvuoro on 8 tuntia (aamu/ilta) tai 9 tuntia (yö). Työvuorot suunnitellaan perusvahvuuden lisäksi aina työmäärän ja ruuhkahuippujen mukaan. Alkuun vuorot ovat pääsääntöisesti aamu-, päivä- ja iltavuoroja. Työt alkavat perehdytysjaksolla, jolloin tehdään 4h päiviä ja perehdytyksen kesto riippuu henkilön yksilöllisestä omaksumisnopeudesta.

Mitä tehtävä vaatii:

Tehtävässä onnistuminen vaatii kykyä kohdata puhelimitse erilaisia asiakaspalvelutilanteita välillä kiireisessäkin työympäristössä. Voit kuvitella antavasi asiakaspalvelua luurit korvilla käyttäen samanaikaisesti Taxidatan järjestelmiä josta johtuen "multitaskaaminen" sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä ovat työssä tärkeitä ominaisuuksia. Työpersoonan osalta etsimme henkilöitä, jotka kykenevät työskentelemään itseohjautuvasti ja tuovat omalla tekemisellään hyvää energiaa ja tsemppiä työyhteisöön. Hyvä ulosanti on työssä tarpeen ja pakollisina työkielinä suomi sekä englanti.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen työpaikan - eli jotain mitä pandemian aikana on ollut harmittavan vähän tarjolla. Työympäristön osalta tulet kehittymään asiakaspalvelun rautaiseksi ammattilaiseksi nopeatempoisessa ympäristössä, joka antaa sinulle loistavat edellytykset urakehityksen näkökulmasta. Työilmapiiri Taxidatalla on rento, joten voit vapaasti olla työpaikalla myös pukeutumisen osalta oma itsesi. Palkkauksen osalta noudatetaan kaupan alan TES:siä jonka lisäksi Taxidata tarjoaa työntekijöilleen työsuhteen jatkuessa kulttuuriseteleitä käyttöön.

Tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Suosittelemme jättämään hakemuksen nopeasti, sillä tässä rekrytoinnissa nopeat syövät hitaat.


Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse, spostilla Manpowergroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio 040 647 2205, esko.saurio@manpowergroup.fi tai Miia Sinkko 040 193 0347, miia.sinkko@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451579
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Esko Saurio
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi