(Poistunut julkaisusta)

Louhinnan työpäällikkö
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Louhinnan työpäällikkö

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme palvelukseemme louhinnan työpäällikköä. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomessa ja toimipisteesi tulee olemaan joko pääkaupunkiseudulla tai Tampereella.  

Työpäällikkönä vastaat louhinnan kokonaisuudesta. Tehtävässä pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja ottamaan vastuuta louhinnan kehittämisestä. Tukenasi on mahtava louhinnan tiimi, jonka esimiehenä toimit.

Haettavalta henkilöltä edellytämme alan ammattitaitoa, matkustushalukkuutta, organisointikykyä sekä halua ja näkemystä kehittää louhinnan toimintaa. Lisäksi tehtävässä auttaa aikaisempi esimieskokemus. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työn luonteen takia ajokortti on välttämätön. 

Voisiko tämä tehtävä olla sinulle?

Tarjoamme ison yrityksen edut, ammattitaitoisen työyhteisön ja kehittymismahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtäväistä antaa tuotantojohtaja Simo Turunen, p. 0400 391 887 tai simo.turunen@rudus.fi