Louhinnan työmaapäällikkö
Peab Industri Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

 

Etsimme nyt louhinnan työmaapäällikköä Itä-Suomen alueelle,

vakituiseen työsuhteeseen. Työmaapäällikkönä olet tärkeässä asemassa töiden suunnitelmien mukaisesta toteutumisesta. Johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa osana hankkeen työnjohtoa. Tehtäviisi kuuluu mm. lähiesimiehenä toimiminen työmaalla, ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelu, aikataulujen ja taloudellisten tavoitteiden varmistaminen sekä työturvallisuudesta ja laadusta huolehtiminen. Tuet myös tarvittaessa myyntipäälliköitämme tarjouslaskennassa.

Hakijoilta odotamme ymmärrystä ja tietämystä alasta ja sen tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, ja useamman vuoden kokemus työnjohtotehtävistä. Myös kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi. Et pelkää työn tavoitteellisuutta ja tulosvastuuta, ja sinulla on aikaansaava ja päättäväinen työote. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Hallitset hyvin laajojakin kokonaisuuksia ja omaat hyvän paineensietokyvyn. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jouko Kivimäki, jouko.kivimaki@swerock.com, puh. 0400 728 014.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fiwww.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävään viimeistään 31.8.2021 lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@swerock.com. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475218
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo
  • Lisätietoja antaa: työpäällikkö Jouko Kivimäki, jouko.kivimaki@swerock.com, puh. 0400 728 014