(Poistunut julkaisusta)

LOUHINNAN OSASTOPÄÄLLIKKÖ
Terrafame

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Oletko sinä uusi LOUHINNAN OSASTOPÄÄLLIKKÖMME?
 
Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sotkamossa. Hyödynnämme ainoana maailmassa kasaliuotustekniikkaa nikkelin ja sinkin tuottamiseen. Näiden lisäksi tuotamme kuparia ja kobolttia. Tuotantoprosessimme perustuu louhintaan ja malminkäsittelyyn, bioliuotukseen sekä metallien talteenottoon. Malmia louhitaan vuodessa noin 18 miljoonaa tonnia avolouhoksesta, minkä jälkeen se murskataan, agglomeroidaan ja siirretään bioliuotuskasoille. Bioliuotuksessa kierrätettävästä tuotantoliuoksesta erotetaan metallit, jotka saostetaan ja suodatetaan myytäviksi tuotteiksi metallitehtaalla. Rakenteilla olevan akkukemikaalitehtaan myötä päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidi jalostetaan sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta.

Haemme nyt louhinnan osastopäällikköä Suomen suurimmalle kaivokselle. Tehtävässäsi sinulla on kokonaisvastuu louhintaosaston toiminnasta ja sen pitkäjänteisestä kehittämisestä tuotannollisesti ja taloudellisesti. Toiminnalliseen vastuuseen kuuluu myös työ- ja ympäristöturvallisuus sekä henkilöstön kehittäminen.

Olet kaivosteollisuuden ammattilainen. Sinulla on pitkäjänteinen ja määrätietoinen asenne työtä kohtaan sekä kykyä hallita useita tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti ja reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tehtävän hoitamisessa olennaisena osana on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja sujuva yhteistyö eri organisaatioiden kanssa. 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimieskokemusta sekä henkilöstön ja tuotannon johtamisosaamista.
Tehtävässä on eduksi suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14.30-15.30 kaivostoiminnan johtaja Reijo Uusitalo, puh. 020 7130 800 (vaihde).
Täytäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.