Louheautonkuljettaja, kesälomasijaisuus
Nordkalk Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

 Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen kalkkibisneksen rokkistarojen kanssa? Meillä on tarjolla monenlaisia kesätöitä, joissa saat monipuolista työkokemusta, kenties jo tulevalta opiskelualaltasi. Mielenkiitoisen tekemisen lisäksi meillä on kaverin auttamisen kulttuuri ja työtäsi ohjaavat kesän aikana mukavat esimiehet ja työkaverit. 

Nordkalk hakee Parainen-Tytyri-Sipoo-Mustio  yksikköön

LOUHEAUTONKULJETTAJIEN KESÄLOMASIJAISIA (3 henkilöä)

Louheautonkuljettajana kuljetat louhittua kiveä ja huolehdit ajoneuvon päivittäisistä rutiinitarkastuksista, tankkauksesta ja tarpeen mukaan pesusta. Osallistut tarvittaessa myös ajoneuvon korjauksiin. Pääasiallisena työskentelypaikkana on Parainen. Sijaisuuden ajankohta on touko-elokuu 2021. Työ on 2-vuorotyötä. Työhön vaaditaan 18 vuoden ikää.

Työ edellyttää hyvää avolouhoksen turvallisuusmääräysten ja –olosuhteiden tuntemusta sekä hyvää harkinta- ja reagointikykyä sekä täsmällisyyttä ja joustavuutta. Kokemus kaivostyöstä katsotaan eduksi.

Nordkalk on tupakkatuotteeton työpaikka

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Toimimme aina vastuullisesti työntekijöitämme kohtaan. Kesätyöntekijöiden arjessa tämä näkyy seuraavin tavoin:  

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Toimimme aina vastuullisesti työntekijöitämme kohtaan. Kesätyöntekijöiden arjessa tämä näkyy seuraavin tavoin:  

Hyvä hakijakokemus: Meille on helppo jättää työpaikkahakemus ja vastaamme kaikille hakijoille.

Mielekäs työ: Olemme saaneet vuosittain hyvää palautetta kesätyötehtävistämme ja mukavista työkavereista. 

Perehdytys ja ohjaus: Sinua perehdytetään ja ohjataan työtehtäviin ja pääset tutustumaan muihin kesätyöntekijöihin Tervetuloa taloon -päivänä joka vietetään Espoon turvapuistossa.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus: Kesätyöntekijänä sinua ei jätetä työyhteisön ulkopuolelle vaan pääset osalliseksi samoista jutuista kuin muut kollegasi. 

Kohtuullinen palkka: Palkka maksetaan työehtosopimuksen mukaan ja tarkistetaan kokemuksen karttumisen myötä.

Kirjallinen työsopimus ja todistus: Työsuhteen alkaessa saat kirjallisen työsopimuksen ja työn päätyttyä sinulle kirjoitetaan pyydettäessä työtodistus. 

#rockstarsinlime #kesätyöt2021 #recruitment #nordkalk #avoimettyöpaikat #VKD #

Emme valitettavasti pysty vastaamaan kesätyökyselyihin puhelimitse. Jos sinulla on kysymyksiä kesätyöhakuun liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen recruitment@nordkalk.com. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan kesätyöpaikkoja täytettäessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot