(Poistunut julkaisusta)

Loppuvarustelijoita Pitäjänmäkeen
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme kahta koneiden loppuvarustelijaa asiakkaamme tiloihin

Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, jonne pääset hyvin niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuyhteyksillä. Työ on 2-vuorotyötä arkisin, aamuvuorossa klo 6-14 ja iltavuorossa klo 14–22. 

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa teollisuuteen tarkoitettujen isojen sähkökoneiden nostot ja siirrot erilaisten koneiden avulla sekä koneiden loppuvarustelut. Työ sopii hyvin esimerkiksi sähkö- tai metallialan tutkinnon suorittaneelle tai henkilölle, joka on kerryttänyt vastaavanlaisesta työstä kokemusta.

Tarvittavat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Omatoiminen ote työntekoon
  • Valmius vuorotyöhön
  • Hyvä suomen kielen taito
  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Hyvä fyysinen kunto

Olethan myös motivoitunut, ja valmis omaksumaan uusia asioita nopeasti. Rautaisella asenteella työntekoa kohtaan pääset myös pitkälle!

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, haastavan ja monipuolisen työn modernissa tehdasympäristössä sekä kattavan perehdytyksen työhön.

Haku päättyy sunnuntaina 1.3.2020. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksen Hae tätä paikkaa -painikkeen kautta.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi