(Poistunut julkaisusta)

Lopputyöntekijöitä
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Etsimme nyt

LOPPUTYÖNTEKIJÖITÄ

liiketoiminnan eri osa-alueille

”Kun valaa vakaan pohjan, sen päälle on hyvä rakentaa.”

Viimeisteletkö korkeakouluopintojasi ja olet valmis syventämään osaamistasi lopputyön merkeissä? Tule tekemään diplomityösi, Pro gradu -tutkielmasi tai opinnäytetyösi YIT:lle. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia aiheita liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Lopputyöntekijänä pääset tutustumaan YIT:n liiketoimintaan sekä tutkimaan ja kehittämään sinua kiinnostavia aiheita. Tarjoamme lopputyönaiheita muun muassa strategisten kehitysohjelmiemme parissa, ja aihe voi liittyä esimerkiksi kannattavuuden ja tuottavuuden parantamiseen, myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen, palveluiden kasvuun tai kestävään kehitykseen. Mikäli sinulla on mielessäsi hyvä tutkimusidea, kuulemme mielellämme siitä.

Meillä on valmiina muutamia ennalta määriteltyjä aiheita, joista ensimmäinen on gradun tai diplomityöntekijälle soveltuva ”Uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen päästövaikutuserot toimitilarakentamisessa”. Rakennuksen hiilijalanjälkeen liittyvässä tutkimusaiheessa pääset vertailemaan toimitilarakentamisen korjaushankkeiden päästövaikutuksia uudisrakentamiseen, analysoiden mm. energiatehokkuuden, materiaalipäästöjen ja korjauksen jälkeisen tilojen käyttötehokkuuden vaikutuksia eri vaihtoehtojen kannattavuuteen.

Toinen ennalta määrittelemämme aihe diplomityöntekijälle liittyy suunnittelunohjaukseen. Suunnittelunohjaukseen liittyvässä tutkimusaiheessa on tarkoitus kehittää suunnittelusopimus ja sen liitteet, kuten tehtäväluettelo suunnitelmapaketteja silmällä pitäen. Lisäksi osallistut mm. Smart Building -suunnitteluohjeen laatimiseen (osana laajempaa KEKO -hanketta).

Olisitko sinä etsimämme lopputyöntekijä? 

Suoritat korkeakoulututkintoa ja olet edennyt opinnoissasi siihen vaiheeseen, että voit aloittaa lopputyön tekemisen kevään 2021 aikana. Olet aidosti innostunut omasta alastasi ja haluat kasvattaa omaa osaamistasi panostamalla lopputyön tekemiseen. Tarjoamme sinulle tukea lopputyön tekemiseen, mutta toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle ison talon tuen ja mahdollisuudet. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat ja kehittyvät. Yhdessä rakennamme parempia yhteiskuntia, joissa liikkua, elää, tehdä töitä ja asua. 

Jos sinulla on kysymyksiä lopputyöpaikkaan liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä yitgroup.com/tyopaikat -sivulla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15 koko hakuajan. Voit myös seurata haun etenemistä Instagramissa (@raksaduuni), jonne päivitämme tilannetta joka perjantai.

Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja siitä, mitkä aiheet sinua kiinnostavat. Kerro myös, milloin olisit valmis aloittamaan lopputyön tekemisen. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa.

Rakenna tulevaisuuttasi harjoittelukesän jälkeenkin

YIT:llä ja rakennusalalla tapahtuu mielenkiintoisia asioita ympäri vuoden. Siksi sinun kannattaakin liittyä Tulevaisuuden tekijät -osaajayhteisöömme valitsemalla kahdesti "Kyllä" hakulomakkeen lopussa olevassa Suostumus-kohdassa. Yhteisön jäsenenä saat ajan hermolla olevia kuulumisia niin YIT:läisistä, päivittäisestä työstämme, meillä aukeavista uramahdollisuuksista kuin rakennusalasta.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 mennessä. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, heti ensimmäisistä päivistä lähtien.