Lopputyöntekijä
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Haluatko päästä kehittämään uutta? Etsitkö sopivaa lopputyöprojektia talo- ja kiinteistötekniikan alalta? Me etsimme nyt monipuolisista ja haastavista tehtävistä motivoituvaa kehitysinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 asti.

Vantaan toimipisteen kehitystiimimme etsii vahvistusta BIM4EEB-kehitysprojektiin. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan Caverionin ydintoimintaan sekä verkostoitumaan alan ammattilaisiin niin yliopistoissa kuin tutkimuslaitoksissa EU:n alueella. Pääset itse vaikuttamaan työntekoosi ja käytössäsi ovatkin laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Vaikka työ ei ole toimipisteeseen sidottu, on takanasi ammattimainen, tiivis ja työtäsi arvostava tiimi. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit.

Kyseessä on EU:n rahoittama kansainvälinen pilottihanke, jossa tehtävänäsi on rakennuksen tietomallin (BIM) uudenlainen hyödyntäminen energiatehokkuuden edistämiseksi. Työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito kehityshankkeen sidosryhmiin Euroopassa sekä raportointi. Tehtävässäsi pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti kansainvälisen yrityksen toimintaa ja prosesseja.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi myös englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo talotekniikka-alan tuntemusta ja alan opintoja.

Caverionilla kollegoinasi työskentelevät alan huippuasiantuntijat ja tehtävä tarjoaa loistavat edellytykset omalle kehitykselle! Hae siis 31.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi  palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Olli Nummelin p. 040 589 4610. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa aluepäällikkö Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot