(Poistunut julkaisusta)

Lopputyöntekijä, Rocla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Rocla Oy kehittää ja valmistaa sähkötrukkeja sekä itseajavia trukkeja ja automaatioratkaisuja. Rocla on osa globaalia Mitsubishi Logisnext -yhtiötä. Järvenpäässä työskentelee yli 500 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa.
KUVAUS
Oletko esimerkiksi tuotantotalouden opiskelija tai talousorientoinut koneinsinööri ja lopputyötä vailla? Etsimme asiakkaallemme, Roclalle, lopputyöntekijää Hankinta-osastolle Järvenpäähän.
Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi digitalisaation / IOT:n / Industry 4.0 mahdollisuuksista hankintaketjussa, hankintaprosessien kehittämisestä (esim. AGV-projektit), toimittajalaadun hallinnasta tai data-analysoinnista, saatat olla etsimämme henkilö. Voit myös itse ehdottaa aihetta!

Lopputyön lisäksi sinulla on hyvä tilaisuus saada jalka oven väliin mahdollisia tulevaisuuden työtehtäviä silmällä pitäen.


TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sopiva koulutustausta, kuten tuotantotalous
* Kiinnostus tehdä lopputyö hankintaan liittyen


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työn kesto: Noin 6 kk
* Sijainti: Järvenpää
* Yhteystiedot: Rekrytointiprosessista vastaa Academic Work ja mahdolliset yhteydenotot pyydetään jättämään suoraan Academic Workille.


Hakuprosessimme on jatkuva ja käymme hakijoita läpi jo haku aikana. Näin ollen ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme ennen hakuajan umpeutumista.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Roclasta täältä.