(Poistunut julkaisusta)

Lopputyöntekijä kiskokalustotekniikkaan
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Etsimme lopputyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kiskokalustotekniikan alueelle VR Groupin rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle Ilmalaan.

Työn aiheena on junien paineilman suodatuksen kehittäminen öljyvoidelluissa ruuvikompressoreissa. Junissa käytetään paineilmaa mm. jarru-, ovi- ja WC-järjestelmissä. Puhdas ja kuiva paineilma on erittäin merkittävässä asemassa paineilmajärjestelmien toiminnan ja luotettavuuden kannalta.

Työ sisältää teoreettisen tutkimuksen lisäksi markkinoilla olevien paineilman jälkikäsittelytuotteiden selvityksen sekä niiden testausta.

Odotamme sinulta analyyttistä ja itsenäistä otetta työn tekemiseen. Työhön on tavoitteena sisällyttää käytännön kokeita, joten arvostamme myös käytännöllisyyttä. Työn menestyksekäs suorittaminen edellyttää perusteiden ymmärtämistä paineilman tuottamisesta. Pääaineesi voisi olla esim. konetekniikka. Työssä onnistumisen kannalta edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Saksan kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme hyvän ja asiantuntevan opastuksen lisäksi mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön kalustotekniikan parissa. Saat tueksesi reilun kymmenen hengen asiantuntijaryhmän. Työskentelemme uudistetuissa tiloissa VR Groupin Helsingin varikolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava asiantuntija Hannu Heikkilä, puh. 040 866 3830 tai sähköpostitse hannu.heikkila@vr.fi 

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla