Lopputyöntekijä / kehitysinsinööri
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
Haluatko päästä kehittämään uutta? Etsitkö sopivaa lopputyöprojektia talo- ja kiinteistötekniikan alalta? Me etsimme nyt monipuolisista ja haastavista tehtävistä motivoituvaa kehitysinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2022 asti.

Vantaan toimipisteen kehitystiimimme etsii vahvistusta iFLEX-kehitysprojektiin. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan Caverionin ydintoimintaan sekä verkostoitumaan alan ammattilaisiin niin yliopistoissa kuin tutkimuslaitoksissa EU:n alueella. Pääset itse vaikuttamaan työntekoosi ja käytössäsi ovatkin laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Vaikka työ ei ole toimipisteeseen sidottu, on takanasi ammattimainen, tiivis ja työtäsi arvostava tiimi. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Kyseessä on EU:n rahoittama kansainvälinen pilottihanke, jossa keskitytään energian kysyntäjoustoon asumisen yhteydessä. Työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito kehityshankkeen sidosryhmiin Euroopassa sekä raportointi. Tehtävässäsi pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti kansainvälisen yrityksen toimintaa ja prosesseja. 

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi myös englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Menestyäksesi tehtävässä omaat jo tuntemusta talotekniikan alalta sekä ylemmän korkeakoulututkinnon. Tehtävässä edellytetään rakennusautomaation tuntemusta sekä matkustusvalmiutta.

Caverionilla kollegoinasi työskentelevät alan huippuasiantuntijat ja tehtävä tarjoaa loistavat edellytykset omalle kehitykselle! Hae siis 31.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Olli Nummelin p. 040 589 4610. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot