(Poistunut julkaisusta)

Lopputyöntekijä, Junior Web Designer
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

Oletko valmistumassa ja kaipaat lopputyön aihetta? Kiinnostaako graafinen suunnittelu tai web-toteutuksien rakentaminen? Meillä olisi tarjota sinulle ainutlaatuinen projekti toteutettavaksi!

Elisan tuotannon alla toimiva Platform and Hosting Services -yksikkö tarjoaa asiantuntijoilleen laajan koulutusohjelman, sisältäen erilaisia oppimisenpolkuja. Tehtävänäsi on luoda koulutusohjelmasta innostava visuaalinen web-pohjainen oppimisrekisteri. Tavoitteena on, että yhdestä kokonaisnäkymästä helposti voisi seurata kaikkien etenemistä ja suorituksia. Ratkaisun tulisi kestää ikää ja olla helposti editoitavissa myös tulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle vapaat kädet ja kaikki toteutukseen tarvittavat resurssit sisältäen työvälineet ja alustat, sekä tietysti kattavan perehdytyksen ja tukea työkavereilta ja esimieheltä. Työaika on sovittavissa joustavasti koulun tai muiden menojen mukaan. Myös työpaikasta ja -tavasta olemme joustavia: meillä tehdään töitä sieltä ja silloin, mistä se parhaiten onnistuu itselleen - ratkaisevaa on lopputulos. Kova projektityö palkitaan tietysti; maksamme merkittävän kertapalkkion päästyäsi maaliin.

Koska tehtävä on hyvin itsenäinen, odotamme sinulta oma-aloitteista otetta työhön ja intoa oppia uusia asioita. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta graafisesta suunnittelusta ja web-sivujen toteutuksesta. Arvostamme, jos sinulla on antaa visuaalista näyttöä taidoistasi. Myös tietokantaosaaminen katsotaan eduksi

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kauppi: teemu.kauppi@elisa.fi tai +358 50 5060120.

Kurkkaa tästä 10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin.