Lopputarkastaja teollisuuteen, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme Nokialle kahta lopputarkistajaa tuotannon tehtäviin.


Työtehtävät sisältävät erityisesti valmistettavien metallituotteiden niin silmämääräistä kuin koneellista mittausta. Työssä menestyminen edellyttää pikkutarkkuutta, mittaustyökalujen käyttökokemusta tai halua opetella niiden käyttö palkallisen perehdytysjakson aikana. Hyvä asenne, motivaatio ja halu menestyä työssään ovat asioita, joita asiakasyrityksemme arvostaa työntekijässään erittäin korkealle. Työ tulee pitämään sisällään myös tuotantolaitteiden käyttöä sekä tuotteiden pakkaustyötä.  Aikaisempi kokemus paineilmatyökaluista katsotaan eduksi.


Työ sopii erityisesti sellaisille henkilöille, joilla on metallialan kokemusta, mutta myös muut hakijat ovat tervetulleita hakemaan paikkaa, sillä viimekädessä se kuuluisa oikea asenne on se, jota arvostetaan erittäin pitkälle paikkaa täytettäessä. 


Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen työn, hyvän palkkarakenteen ja jatkuvan tuen työurasi aikana. Asiakkaamme aidosti haluaa työntekijöidensä viihtyvän ja pärjäävän työssään. 


Töitä tehdään tällä hetkellä 4-vuorossa. Työ on määräaikainen sijaisuus ja kestää vuoden 2019 loppuun. Työpaikan sijainnista johtuen oma auto on välttämättömyys. 


Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävään palkataan kaksi lopputarkastajaa ja työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. 


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267081
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tampere / Nordic (tampere (a) nordic.fi)
  • Puhelin: 0108352100
  • Sijainti: Nokia