(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivoojia
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Etsimme asiakkaallemme LOPPUSIIVOOJIA valmistuviin rakennuskohteisiin.

Työtehtäviin kuuluu huoneistojen siivoaminen ennen niiden luovuttamista uusille asukkaille. Työnkuvaan kuuluu mm. ikkunoiden pesua, pintojen siistimistä sekä roskien vientiä.

Työssä menestymiseen tarvitaan huolellista ja tarkkaa työnotetta. Sinulla voi olla alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta erilaisista siivouskohteista. Voit olla kuitenkin myös täysin uusi alan tähti. Tärkeintä on oikea asenne sekä tarkka ja huolellinen työnjälki. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Edellytämme:
- Aikaisempaa siivouskokemusta tai halu oppia uutta
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Huolellinen työnote sekä reipas asenne
- Oman auton käyttömahdollisuus (ei välttämätön)

Tarjoamme:
- Laadukkaat työvaatteet ja kengät
- Mukavan työyhteisön erilaisine etuineen
- Mahdollisuuden osallistua Sihdin järjestämiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin
- Luotettavan palkanmaksun
- Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen

Meillä Sihdissä on mukava työskennellä ja tärkeintä meille on työntekijöidemme työturvallisuus sekä viihtyvyys. Olemme ottaneet käyttöön VR-lasit ja teetämme virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuden varmistamiseksi.

Tule osaksi Sihti-tiimiämme ja jätä hakemus jo tänään! Kahville saa aina piipahtaa toimistossamme. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveen.

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Muutamme työelämää vastuullisesti Paltan jäsenenä. Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Yhdessä luomme parempia työpäiviä!

Kden alalle. Intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ! Löydät meidät läheltä, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomea.atso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.