(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivoojia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt loppusiivoojia asiakasyrityksellemme (Winclean Oy) heidän siivouskohteisiinsa Tampereen alueelle. Työ on kokopäivätyötä. Työtehtävä tulee pitämään sisällään erilaisten kohteiden loppusiivousta.
Winclean Oy on erikoistunut yritysten sekä asunto-osakeyhtiöiden ylläpito- ja erikoissiivouksiin. Yritys toimii Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueella.

Sinulta ei välttämättä tarvitse löytyä aiempaa työkokemusta siivouspuolelta, sillä asiakasyrityksemme kouluttaa sinut työhön. Toivomme kuitenkin, että sinulla on ahkera ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa hyville sekä oppimishaluisille työntekijöille!

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.