(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivoojia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme työntekijä asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt reippaita ja innostuneita LOPPUSIIVOOJIA asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle.

Työssäsi vastaat kerrostaloasuntojen huolellisesta loppusiivouksesta. Kyseessä on kokoaikatyö ja sitä tehdään arkisin kello 6.30-15.30 välillä.

Toivomme sinulta työtehtävien luonteen vuoksi kokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Olethan työssäsi tarkka sekä oma-aloitteinen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vauhdikkaassa työympäristössä, sekä mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Työ alkaa joustavasti loppukesän tai syksyn aikana.

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.12.2018. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi