(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivoojia HETI TÖIHIN
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020
Huomio! Etsimme loppusiivoojia pk-seudulle eri työmaakohteisiin. Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta kyseisistä tehtävistä ja ennen kaikkea paljon reipasta asennetta työtä kohtaan? Ilmianna itsesi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti rakennuksien taso- ja lattiapinnoilta suojien ja pölyn poistoa ja lattiamateriaalien suojausta pölyn poiston jäljiltä. Aiempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä tai siivouksesta katsotaan tehtävään eduksi. Hyvä fyysinen kunto sekä tarkka ote työntekoon on onnistumisen suola.

Edellytämme sinulta:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- täysi-ikäisyyttä
- suomen kielen taitoa

Työntekijöillämme on valittavana HETIPALKKA-palvelu, jolloin viikon aikana tehdyt työtunnit maksetaan seuraavan viikon perjantaina.

Mikäli tämä kuulosti sinulta, hae paikkaa mahdollisimman pian HR-Yhtiöiden kotisivujen kautta. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Lisääthän hakemukseesi toiveen työmaakohteen sijainnista.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Avainsanat: loppusiivous, rakennustyömaa, siivous.