(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Hei sinä tarkka ja huolellinen siivooja!

Haemme loppusiivoojia valmistuviin rakennuskohteisiin. Loppusiivoojan tehtäviin kuuluu huoneistojen siivoaminen ennen niiden luovuttamista uusille asukkaille tai käyttäjille.

Työssä vaaditaan huolellisuutta ja tarkkuutta. Aiempi kokemus loppusiivouksista tai siivousalan koulutus on plussaa, mutta ei välttämätön edellytys työhön valittavalta, jos vain intoa uuden oppimiseen löytyy. Työturvallisuuskortti vaaditaan työmaille pääsemiseksi. Ajokortti ja oma auto auttavat työmaille pääsyssä, mutta ei ole pakollinen vaatimus. Jos olet loppusiivousten lisäksi kiinnostunut myös ylläpitosiivouksesta, porrassiivouksesta tai rakennussiivouksesta, voit työllistyä kauttamme niihin tehtäviin.

Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jyväskylän Sihdiltä Erjalta 040-7251340.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.