(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haemme asiakkaallemme Tampereelle osa-aikaista (2-3pv/vko) loppusiivoojaa!

Työtehtävät pitävät sisällään asuntojen loppusiivousta, kuten imurointia, ikkunoitten pesua ja kosteapyyhintää. Kokemus lattiavahauksista katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on luonteeltaan motivoitunut, ripeäotteinen ja ahkera. Kokemus ja/tai koulutus perussiivouksesta ja/tai laitoshuollosta katsotaan eduksi, mutta voit myös olla muuten siivouksesta innostunut ja pidät tärkeänä hyvää ja laadukasta työjälkeä. Aurinkoinen asiakaspalvelu- ja työasenne on tärkeää.

Työ on itsenäistä ja vastuullista ja edellyttää nuhteetonta taustaa sekä siivouksessa vaadittavaa hyvää fyysistä kestävyyttä. Pystyt täyttämään työssäsi tarvittavat työn laatukriteerit. Suomenkielentaito vaaditaan. Työ on päivätyötä.

Eduksi oman auton käyttömahdollisuus ja joustavuus työaikojen suhteen.

Tarjoamme määräaikaisen tehtävän RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, työt alkavat mahdollisimman pian. Palkkaus KIPA TES mukainen.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi