(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsitkö työtä puhdistuspalvelualalta? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nimittäin SIIVOOJAA Sievin, Nivalan ja Ylivieskan alueille.

Etsimme nyt asiakkaallemme siivoustaitoista henkilöä rakennuksen loppusiivoukseen Sieviin. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää lokakuun loppuun asti. Jatkossa sinulla on halutessasi mahdollisuus työllistyä myös muihin loppusiivouksiin tai ylläpitosiivouksiin Ylivieskan, Nivalan ja Sievin alueille. Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Arvostamme erityisesti aiempaa siivouskoneiden käyttökokemusta sekä kokemusta P1-tason siivouksista. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua puhdistuspalvelualaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 23.9.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista, seuraa meitä: @personalhusetoulu