(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme rakennustyömaiden loppusiivoojaa Tampereelle.

Työ sisältää erilaisia siivoustöitä, kuten uudisrakennusten ja saneerauskohteiden loppusiivousta eri kohteissa Tampereella ja lähialueilla. Työtehtäviin kuuluu mm. imurointi, lattioiden pesu, pölyjen pyyhkiminen ja ikkunoiden pesu.

Edellytämme hakijoilta ripeää ja motivoitunutta työasennetta. Aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan eduksi. Tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin tai valmiutta sen suorittamiseen, ajokortti katsotaan eduksi. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, riippuen omasta käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.