(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme rakennustyömaiden loppusiivoojaa Tampereen alueelle.

Työ sisältää erilaisia siivoustöitä, kuten uudisrakennusten ja saneerauskohteiden loppusiivousta eri kohteissa Tampereella ja lähialueilla. Työtehtäviin kuuluu mm. imurointi, lattioiden pesu, pölyjen pyyhkiminen ja ikkunoiden pesu.

Edellytämme hakijoilta ripeää ja motivoitunutta työasennetta. Aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan eduksi. Tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin tai valmiutta sen suorittamiseen, ajokortti katsotaan eduksi. Työtä on tarjolla 30-37,5h/vko ja alkaa heti jatkuen jouluun asti, riippuen myös omasta käytettävyydestäsi.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse osoitteesta tampere@nordic.fi .


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.