(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja rakennustyömaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Reippalla, tehokkalla ja motivoituneella loppusiivoojalla olisi töitä Tampereella!

Etsimme asiakasyrityksellemme loppusiivoojia valmistuvaan uudiskohteeseen. Työn ensimmäinen vaihe sisältää taso- ja lattiapinnoilta suojien poistoa sekä pölyjen puhdistusta. Toisessa vaiheessa siivotaan laskeutunut pöly, poistetaan mahdolliset tahrat ja suojataan lattiamateriaalit. Työssä lisäksi ikkunoiden ja seinien pesua. 

Hakijoilta toivomme kokemusta siivoustyöstä, intoa, reippautta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hyvästä fyysisestä kunnosta on myös etua työssä. Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi, niin voimme aina muokata työtehtäviäsi kokemuksesi mukaiseksi!

Tarjoamme monipuolisen ja nopeatempoisen työn, jossa pääset näkemään kättesi jäljen! Kun kyseisen kohteen loppusiivous on tehty, on sinun mahdollista jatkaa toisen asiakasyrityksemme kohteessa. 

WorkPower on kotimainen, vakavarainen yritys, joka on ollut alalla liki 20 vuotta! Tulet saamaan meiltä laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi, sekä täyden tuen osaavalta raksatiimiltämme. 

Mikäli tämä työ kiinnostaa, lähetä heti hakemus nettisivujemme kautta! Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätiedot tarvittaessa: Jenna Rantanen p. 040 667 9544