(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja kerrostalotyömaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Oletko oma-aloitteinen ja tarkka? Pidätkö siivooamisesta? Miltä kuulostaisi loppusiivoojan työt rakennustyömaalla?

Etsimme valmistuviin kerrostalokohteisiin loppusiivoojaa Tampereelle. Työ sisältää huoneistojen siivousta lattiasta kattoon niin, että kohteet ovat valmiita luovutukseen. Työ sisältää mahdollisesti myös ikkunanpesua. Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta loppusiivouksista.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön! (Mikäli sinulla ei ole voimmassaolevaa työturvallisuuskorttia voit käydä katsomassa korttikursseja osoitteessa työturvallisuuskortti.fi/korttikurssit)

Työ alkaa heinäkuussa ja työn arvioitu kesto n. 1kk , jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa rakennussiivoojana muissa työkohteissa. Työaika ma-pe 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään rakennusalan osaamistasi sekä tilaisuuden päästä verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat työvaattet. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla. Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä meihin niin sovitaan aika, että tulet käymään toimistollamme.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825 / juuli.friberg@workpower.fi

avainsanat: rakennustyö, kokoaikatyö, rakennussiivoja