(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja kerrostalotyömaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Oletko oma-aloitteinen ja tarkka? Pidätkö siivooamisesta? Miltä kuulostaisi loppusiivoojan työt rakennustyömaalla?

Etsimme valmistuviin kerrostalokohteisiin loppusiivoojia Tampereen alueelle. Työ sisältää huoneistojen siivousta lattiasta kattoon niin, että kohteet ovat valmiita luovutukseen. Työ sisältää mahdollisesti myös ikkunapesua. Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta loppusiivouksista, sillä kyseessä on iso työmaa.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön! (Mikäli sinulla ei ole voimmassaolevaa työturvallisuuskorttia voit käydä katsomassa korttikursseja osoitteessa työturvallisuuskortti.fi/korttikurssit)

Työ alkaa loka - marraskuun vaihteessa ja kesto n. 2kk, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa rakennussiivoojana muissa työkohteissa. Työaika  ma-pe 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään rakennusalan osaamistasi sekä tilaisuuden päästä verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat työvaattet. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla. Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä meihin niin sovitaan aika, että tulet käymään toimistollamme.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825 / juuli.friberg@workpower.fi

avainsanat: rakennustyö, kokoaikatyö, rakennussiivoja