(Poistunut julkaisusta)

Loppusiivooja, 37,5 h/vk (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt kokoaikaista

LOPPUSIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen.


Toivomme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, huolellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme aikaisempaa siivouskokemusta sekä joustavaa, yhteistyötaitoista ja työhönsä sitoutunutta työntekijää. 

Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön.
 
Työtehtävät sisältävät mm. peruspesuja remonttikohteissa Pirkanmaan alueella. Tarjoamme valittavalle henkilölle kattavan perehdytyksen sekä mukavan tiimin tuen. 

Töitä tehdään arkipäivisin, 37,5 h/vk. Työ alkaa vuokratyösuhteena heinä-elokuun aikana, ja tässä on erinomainen mahdollisuus siirtyä asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi! 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä pikimmiten!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=432 

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n toimistolta, p. 040 572 7731. 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.