Loppukäyttäjämanuaalin kirjoittaja Philips Oy:lle Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Etsimme nyt loppukäyttäjämanuaalin kirjoittajaa asiakasyrityksellemme terveysteknologialaitteiden pariin Philips Oy:lle Vantaalle. Mikäli sinulla on erinomainen englannin kielitaito, huolellinen ote työskentelyyn sekä aitoa kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan, saatat olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
TYÖNKUVA
Loppukäyttäjämanuaalin kirjoittajan roolissa tulet toimimaan monipuolisissa kirjoitustehtävissä englannin kielellä. Tulet päivittämään sekä aiemmin laadittuja manuaaleja ajan tasalle että luomaan uutta sisältöä.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään arvostetussa ja kansainvälisessä yrityksessä. Tulet toimimaan osana 3 hengen ammattitaitoista tiimiä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta, kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan sekä valmiudet työskennellä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista englannin kielen taitoa sekä huolellista otetta työskentelyyn. Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin. Aikaisempi työkokemus lääkintälaitteiden sekä terveydenhoitoalan parista katsotaan suureksi eduksi rekrytointiprosessissa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Vantaa, Äyritie
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Philips on monialainen teknologiayhtiö ja heillä on ihmiskeskeinen lähestymistapa toimintaan. Yritys on keskittynyt parantamaan ihmisten elämänlaatua käytännöllisillä innovaatioilla. Yritys tuottaa terveydenhoito- ja valaistustekniikoita sekä innovatiivisia ja paikallisesti olennaisia kuluttajatuotteita, joilla on todellista merkitystä asiakkaille, kuluttajille ja sidosryhmille ympäri maailman. Vantaalla toimiva yksikkö keskittyy kehittämään sädehoitoon liittyviä kuvantamislaitteita ja ohjelmistoja.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319002
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa