Loppukäyttäjäedustaja (End User Specialist) Stanley Black & Deckerille pääkaupunkiseudulle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Stanley Black & Decker is a world-leading provider of tools and storage, commercial electronic security and engineered fastening systems, with unique growth platforms and a track record of sustained profitable growth in more than 100 countries. We have a rich history since 1843. Our goal has always been simple and straight forward: provide tools and solutions that make life easier. Whether it’s a hammer that punches above its weight while going easy on your elbows, a door that unlocks for you at a glance or a toolbox smart enough to find a missing socket anywhere in an airplane hangar, our products have a way of making a big impact on your daily life. We stand for Courage & Innovation, Agility & Performance, Inclusivity & Collaboration, Integrity & Accountability.

Oletko positiivisella energialla varustettu, myynnistä ja asiakkaista virtaa saava myynnin ammattilainen? Hyvä – saatat olla Stanley Black & Deckerin/DEWALT -tiimin uusi Loppukäyttäjäedustaja.

Mitä olemme etsimässä?
Sinulta löytyy halu etsiä ja kontaktoida uusia asiakkaita sekä kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita rakennusalalla ja teollisuudessa. Kasvatat Dewalt-brändin tunnettavuutta ja myyntiä entisestään.

Työskentelyotteesi on itsenäinen, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen, myyntihenkinen ja suhtaudut positiivisesti tarjottuihin haasteisiin. Hymysi ei hyydy kovassakaan paineessa ja nopeatempoinen työ on sinulle itsestäänselvyys. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja aktiivisen tiimin kanssa työskentelystä. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.

Mitä toivomme sinulta?
Sinulta löytyy kokemusta joko rakennusalan BtoB -myynnistä tai työskentelystä rakennusalalla. Mikäli sinulle on jo kertynyt rakennusalan verkostoa pääkaupunkiseudulla, auttaa se sinua tehtävässä menestymisessä. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai rakennuspuolelta, mutta osaamisesi voi olla myös kokemuksen kautta hankittua. Pystyt kommunikoimaan suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi. Käytät tottuneesti erilaisia IT-ohjelmia ja opit mielelläsi uusia. Sinulta löytyy vähintään B-ajokortti.

Mitä tulet tekemään?
Loppukäyttäjäedustajana on uusien ja olemassa olevien asiakkaiden kontaktoiminen, ovien avaaminen, asiakkaiden tapaaminen, tuotteiden myynti sekä omien asiakkuuksien hoitaminen. Järjestät tapaamisia esimerkiksi rakennustyömaille ja käyt esittelemässä edustamiasi tuotteita.

Miksi hakisit tätä työpaikkaa?
Myymäsi tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja. Pääset mukaan erinomaiseen tiimiin ja yritykseen, joka panostaa vahvaan kasvuun. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tiimiltä tukea työssäsi.

Tuntuuko sinun työpaikaltasi?
Jos innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen www.adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 30.11.2020. Lisätietoja tehtävästä saat Adeccon Senior Rekrytointikonsultilta Sisko Lahtiselta numerosta 040 779 5541.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400705
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sisko Lahtinen (sisko.lahtinen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki