Löneräknare
Kyrkostyrelsen/Kyrkans servicecentral

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Till Kyrkans servicecentral söker vi för ett ordinarie arbetsavtalsförhållande

löneräknare, Uleåborg eller Borgå

Ansökningstiden har förlängts. Alla tidigare sökande beaktas.

Till Kyrkans servicecentrals verksamhetsenhet i Uleåborg eller Borgå söker vi en löneräknare för tillsvidare anställning för att ansvara löneräkning av våra kunder på svenska och finska. Anställningen börjar den 10. februari 2020 eller enligt överenskommelse. Som en del av löneräkningsteamet arbetar du som löneräknare och sköter självständigt våra kunders löneräkning. Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda interaktionsfärdigheter och en positiv läggning, och är intresserad av att utveckla löneräkningssystemet och din egen sakkännedom i en omgivning som förändras snabbt.

Vi erbjuder fast anställning i trivsamma kontorslokaler, introduktion i arbetet och flexibel arbetstid som gör att du kan passa ihop arbetet med din livssituation.

Till löneräknarens uppgifter hör bland annat:
- administration av kundernas basuppgifter, lönekörningar, lagstadgade redovisningar, rapportering, myndighetsanmälningar, statistik, årsanmälningar och lönebokföring
- kundservice
- utveckling av det egna processområdet

Vi förutsätter att du:
- gärna lär dig nya saker
- kan arbeta självständigt och ansvarsfullt och identifiera utvecklingsbehov
- tänker kundorienterat och är bra på att sköta kundkontakter
- är duktig på att samarbeta, kommunicera och arbeta i team

För att kunna sköta uppgiften förutsätts lämplig yrkesutbildning eller yrkesexamen och olika erfarenheten av ekonomiförvaltningens, personalförvaltningens och/eller löneräkningens arbetsuppgifter. Utöver detta förutsätts smidiga muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska.

Om du tilltalas av utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss! Vi startar med intervjuerna redan under ansökningstiden så det lönar sig att vara snabb.

Lönen bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (grundlön 2 225,64 euro/mån.). Utöver detta betalas en erfarenhetstillägg som baserar sig på arbetserfarenhet. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Frågor besvaras av Kyrkans servicecentrals serviceförman Satu Sainila; satu.sainila@evl.fi, tfn 040 688 1531.

Ansökan lämnas via den elektroniska rekryteringstjänsten på adressen www.evl.fi/rekry senast söndagen den 26. januari 2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot